105: Täytyykö lomat käyttää koodaamiseen ollakseen God-tier devaaja?

Antti on ottanut Redux-toolkitin käyttöön. Mitä etuja se antaa pelkkään Reduxiin nähden? Entä tulevatko react-query ja vastaavat korvaamaan koko perinteisen datan lataamisen?

Tätä jaksoa sponsoroi Futurice! Tsekkaa lisää ja avoimet paikat osoitteessa https://futurice.com/careers.

Linkit

Kysymykset

  • MP tästä listasta ja mielipiteistä? https://chriskiehl.com/article/thoughts-after-6-years
  • Teremoro! Olen mietiskellyt, että jos vielä "vanhoilla päivillä" tässä vaihtaisi alaa ja alkaisi vähän koodailemaan. Jotain onkin tullut jo nakeloitua, mutta erittäin alussa ollaan. Olen kuunnellut tässä teidän erinomaisia höpinöitä ja kiitos niistä, mutta yksi asia on jäänyt mietityttämään: mulle on jäänyt kuva, että kun teillä alkaa loma tai muu vapaa-aika niin ensimmäinen tai ehkä toinen asia mitä tehdään on testataan jotain "tekkiä" tai koodaillaan muuten vaan. Tämä kirvoittaakin kysymykseni, että jos mielii edes rividevaajaksi työelämään niin onko pinnalla pysyäkseen syytä käyttää vaparitkin koodinpätkien kanssa painiessa? Vai tuleeko tämmöinen kysymykseen vasta pyrkiessä God-tier -devaajaksi? :) (Boomer)
  • Milloin on koodaus-workflown kannalta paras aika painaa tallennusta editorissa, ottaen huomioon esim. prettierin joka formatoi koodin savea painettaessa? (Def)
  • Mitä tarkoittaa asynkronisuus ohjelmoinnissa? (Heebo)

Jakson valinnat