107: Onko koulua järkeä käydä loppuun, jos pääsee heti töihin?

Rahaa tulee jo ovista ja ikkunoista, eikä koulun penkillä istuminen enää innosta? How to proceed? Te kysytte, me vastaamme! Entä mitä mieltä Riku ja Antti ovat progressiivisten web-sovellusten tulevaisuudesta ja nykytilasta? Miten aloittaa uuden ohjelmointikielen opiskelu? Meiltä mielipiteet jokaiseen vaivaan!

Jakson sponsorina Futurice!

Kysymykset

  • Kiitos mahtavasta sisällöstä! Onko teillä kokemusta graafitietokannoista? Mistä ja toimiiko hyvin node.js:n kanssa? Olen jonkin verran kikkaillut Neo4jn kanssa, se on todella kätevä. Oon vaa vielä kahden vaiheella, uskallanko ottaa ihan tuotanto käyttöön (en tiedä toimiiko backupit yms kunnolla) (Devi Niko)
  • Oletteko töissänne ja/tai omissa projekteissanne kehittäneet progressiivisia web sovelluksia (PWA) ja onko teillä mielipiteitä niiden nykytilasta ja tulevaisuudesta web sovellusten kehityksessä? (Allan)
  • Onko koulua järkeä käydä loppuun jos pääsee heti töihin? Kohta ensimmäinen vuosi takana ja jos saan kesätöistä heti vakipaikan niin kannattaako siirtyä työelämään vai käydä se koulu loppuun? Tullut harrasteltua koodausta jo ennen koulua, ainakin ensimmäisen vuoden opetus oli aivan pelleilyä (youtube > amk)
  • Miten aloitatte uuden ohjelmointikielen/teknologian opiskelun? Luetteko kirjan, katsotteko videon, selaatteko läpi dokumentaation? Ja mitä suosittelisitte? (Ode)