115: Github Copilot, eli tämä ei ole pimeää vaan kuplivaa 🌈

Tässä jaksossa Antti ja Riku juttelevat droneista, 5G:stä, sekä Github Copilotin mahdollisuuksista osana koodarin työkalupakkia. Lisäksi vastaillaan kysymyksiin freelance-projektien hankkimisesta, sopivien kirjastojen valinnasta projekteihin, SEO:sta ja monesta muusta. Jakson nimi tietysti OpenAI:n generoima!

Linkit

Kysymykset

  • Kuinka usein teidän päivittäisessä työssä tulee SEO vastaan? Kuinka paljon webbidevaajan pitäisi tietää SEOsta? (Giacomo)
  • Saako töissä yleensä käyttää haluamaansa editoria vai halutaanko että koko tiimi käyttää VScodea. (vim user)
  • Ootteko joutuneet tiukkojen teknisten tehtävien / kysymysten eteen työhaastatteluissa? Minkälaisia tehtäviä kannattaa teettää, jos on palkkaamassa fronttidevaajaa 2021?
  • Moikka! Mikä on aloittelevalle webbikehittäjälle paras tapa hankkia Suomessa projekteja freelance-pohjalta? Onko esimerkiksi palveluita, joiden kautta ensisijaisesti kannattaisi etsiä itselleen hommia ja tarjota osaamistaan, jos ei vielä ole vanhasta takaa liiemmälti kontakteja? Entä mitä sudenkuoppia pitäisi osata välttää, kun tekee tällaista sopimusta asiakkaan kanssa (aikataulutus, palkkiot jne.) (Miqsu)
  • Millä asioilla on sinulle merkitystä, kun valitset sopivia kirjastoja projektiasi varten? Lähdekoodin avoimuus? GitHub-tähtien määrä? Muut kriteerit? (Kosminen)

Jakson valinnat