119: TKMV - Työergonomia

Webbidevauksen toimituksessa kuopaistiin palautelaatikosta pari kysymystä vastattavaksi. Ennen kysymyksiin vastaamista Antti nosti muutaman mielenkiintoisen linkin keskusteltavaksi.

https://remix.run/blog/seed-funding-for-remix

Remix on Michael Jacksonin ja Ryan Florencen luoma React-framework, joka sai 3 miljoonan dollarin rahoituksen. Rahoituksen johdosta Remix tullaan julkaisemaan open sourcena.

https://wicg.github.io/sanitizer-api/

HTML Sanitizer API esittelee uuden rajapinnan selaimiin, jonka avulla kehittäjillä olisi mahdollisuus sanitoida käyttäjien syötteet selaimessa. HTML Sanitizer API on vielä vedosasteella.

State of CSS

State of CSS on vuosittain tehtävä kysely, jossa kehittäjät pääsevät kertomaan miten he käyttävät CSS:ää. Vuoden 2021 kysely on menossa juuri nyt.

TKMV

Antti ja Tommi pohdiskelevat, mitä 80% työaika voisi tarkoittaa. Lisäksi he kertovat millaiset koodaussetupit heiltä löytyy kotoa, ja kuinka he ehkäisevät omia selän ja hartiaseudun vaivoja. Puhetta oli sen verran että jaksoon vastattavaksi otetut arkkitehtuurikysymykset oli mahdollista kätevästi siirtää toiseen jaksoon.

Viikon hyvät fiilikset

Tommi: Talon talvivalmistelut

Antti: Kuntosalikäynnit