26: TKMV

Suositun Te Kysytte, Me Vastaamme -sarjan jakso numero XVII! Aiheina mm. fetch-API, mobiilidevaus, tietoturva ja palvelin- sekä selainkoodin yhdistäminen.

  • Mitä mieltä olette selaimen fetch API:sta? Kannattaako vaihtaa jQuery Ajax siihen?
  • Jos haluan aloittaa devaa mobiilille nii millä pitää alottaa kun on javaa, objective ceetä, swiftii, react nativee, pwata sun muuta...
  • Miten lähtisitte modernisoimaan vanhan PHP kuvalaudan javascript-puolta. Tällä hetkellä kaikki JS on yhdessä tiedostossa, kirjoitettu pelkkää jQuery v2 käyttäen ja tarkoitus olisi ainakin palastella sitä niin, ettei kaikkea JS tarvi ladata joka sivulla. AMD / RequireJS? Buildityökalut?
  • Miten tarkistan oman jumalaisen webisovellukseni tietoturvan tason? Oma koodinihan on todella turvallista (ja kaunista) mutta miten varmistan että myös muut devaajat tekevät turvallista koodia? Onko työkaluja, työtapoja, tarkistuslistoja? Mitä vain, jolla vaikutan fiksummalta kuin muut... ;)
  • http://kweb.io/ Mielipiteenne palvelinkoodin ja selainkoodin yhdistämisestä? Voisiko tällainen olla yleisempää tulevaisuudessa? Mihin suuntaan ylipäätään näette koodin "separaation" menevän, nykyään kun sekä fronttia ja bäkkäriä voi tehdä JS:ällä, ja Reactiakin rendataan serverillä jne jne.

Jakson valinnat

Ota yhteyttä!