31: TKMV

Viikon jaksossa Riku ja Antti vastailevat teidän, rakkaat kuulijamme, lähettämiin erinomaisiin kysymyksiin!

Linkit

Kysymykset

  • Miksi teillä ei ole ikinä naisia vieraana?
  • Tiedättekö, että teidän podcastinne ensimmäinen jakso jaettiin ylilaudan ohjelmointi alalaudalla silloin kun aloititte podcastien teon. Itse olen kuunnellut siitä asti, ja uskon että kuuntelijoissanne on useampi ylilautaa selaava. Että kai sieltä on jotain hyvää tullut? (Nyymi Nyyminen)
  • No näin vasta-alkajana haluaisin kuulla mielipiteenne siitä, mitä kaikkia taitoja/osaamista junnu-devaajalla pitäisi olla, jotta olisi edes jonkinmoiset mahdollisuudet työllistyä alalle? Ja joo, tiedän toki, että työntekijää ei ikinä valita yksinomaan teknisen osaamisen perusteella, mutta jos siis unohdetaan muut ominaisuudet ja katsotaan pelkästään devaamistaitoja, niin mikä olisi sellainen minimi-osaamistaso? (Milla)
  • Lempibloginne tms tiedonlähteenne jos haluatte oppia jotain uutta tai muuten vain lukea jotain mihin tahansa ohjelmointiin liittyvää? Linkkisuosituksia tms.
  • Moro! Kuinka olette ratkonneet monorepon (backend ja frontend samassa git repossa) deployauksen herokuun? Esim express backend ja react frontti: onko juurihakemistossa bäkkäri ja frontti hakemistossa ./client? Vai onko juuressa erilliset ./frontend ja ./backend hakemistot? Kuinka yarn build ja run komennot konffataan eri package.json tiedostoihin? (Käpy)
  • Miksi nimenomaan fp on viime vuosina ottanut tuulta allensa ja puhuttaa paljon esimerkiksi webbikehityksessä? Onko näille muille paradigmoille enää paikkaa nykypäivän webkehittäjän työkalupakissa, ja miksi niistä tietäminen olisi tarpeellista vai onko se lainkaan tarpeellista?
  • Viime jakson valinnassa mainittiin Fullstack radio podcastin jakso, josta tuli mieleeni kysyä mitä muita podcasteja itse kuuntelette/voisitte suositella? (Kalle)

Iso kiitos kysymyksistä: Milla, Käpy, Nyymi Nyyminen, Kalle ja nimettömät kysyjät!

Jakson valinnat

Ota yhteyttä!