82: TKMV – ReasonML-bilevalot ja vaikeimmat koodaamiseen liittyvät asiat

Mikä on vaikein ohjelmointiin liittyvä tekninen asia, jonka olette joutuneet opettelemaan? Kasuaalia rupattelua Rikun Sonos + Spotify + Ikea Trådfri - projektista, Elmistä, isoihin koodiprojekteihin perehtymisestä ja japanilaisista limuista.

Linkit

Kysymykset

  • Hei Riku ja Antti. Ei mikään kysymys, mutta halusin kiittää - teidän podcastien ansiosta opin miten syödä appelsiinejä. Kiitos. Elämäni on nyt paremmassa kunnossa koska tiedän miten appelsiinejä syödään. (Anonyymi 1)
  • Edellisessä jaksossa totesitte prettierin hyödyistä jotain tyyliin, että se standardisoi koodin ulkoasun ja on hyvä, että on joku objektiivinen totuus, minkä mukaan mennään. Kaikilla kuitenkin on joku oma näkemys, niin on parempi, jos vaan pakotetaan kaikki samaan formaattiin, niin siitä ei tarvitse vääntää tai edes välittää. Sitten kuitenkin naureskelitte, että kuka nyt css-propertyt aakkostaa. C'moon jätkät. Eikös tuohon päde ihan samat syyt laittaa css aakkosjärjestykseen kuin prettierin käytön kohdalla? (Aakkoset 4eva)
  • Mikä on vaikein ohjelmointiin liittyvä tekninen asia, jonka olette joutuneet opettelemaan? (sudo apt remove sudo
  • Tässä tulee ekan kyssärin jälkeen pari bonusta, jotka voi olla ohjelman flown kannalta parempi lukea lähempänä Jackson valintoja, kun juttu on jo lähtenyt tangentille. Te kun ootte molemmat lähteneet isosta konsulttitalosta "lähiaikoina", minkälaiset tekijät vaikutti päätöksiinne laittaa verokorttitulostin kuumaksi? Ja kun molemmat ilmesesti jatkoitte tekemään konsulttihommia toisaalle, niin harkitsitteko tuotehommia missään välissä? (Rintti ja Aku) Bonus 1: Mitä DAW:ia Antti käyttää musisoinnissa? Saataisko nyt vanhaa joulujingleä vastaava tiivistunnelmainen karanteenijingle? Bonus 2: Tekikö Riku Japanissa ollessaan rankingia paikalisille limuille? Mikä oli lemppari?

Jakson valinnat

Antti: tldr (webbiclientti: https://tldr.ostera.io/)

Riku: 2 cents